keressük az ország kedvenc tesitanárait!

Az alábbi linkre kattintva szavazhatsz, hogy ki legyen az ország kedvenc tesitanára:

A nagyiskola kategória jelöltjei:     

A kisiskola kategória jelöltjei:     

a 30 év alatti kategória jelöltjei:

szavazok

szavazok

szavazok


Egy új sport, egy új képesség vagy egy új egyéni teljesítmény – ezt is jelentheti a kötelező tesióra. Ahhoz azonban, hogy ez így legyen, olyan tesitanárokra van szükség, akik aktivizálják és inspirálják a tanulókat. Őket keressük a „K&H mozdulj! az év tesitanára” programban, ahol a jelöltek közül a Magyar Diáksport Szövetség, majd a nagyközönség döntheti el, ki az ország legkedveltebb tornatanára.

A gyerekek mozgáshoz fűződő viszonyában óriási szerepe van a testnevelőtanároknak, hiszen a legtöbb fiatal szinte csak a tesiórákon mozog rendszeresen. A tesitanár így egy életre meg is tudja szerettetni a mozgást, de akár el is távolíthatja a gyerekeket a sporttól. A szavazással azokat a testnevelőket szeretnénk kiemelni és elismerni, akik a gyerekekkel megszerettetik a mozgást, képesek elérni, hogy a mindennapos testmozgás beépüljön a diákjaik életébe, továbbá saját egészséges életvitelükkel példát mutatnak a gyerekeknek.

A választás jelöléssel indult, melynek során bárki ajánlhatott általános iskolai vagy középiskolai testnevelőt: gyerekek, szülők, pedagógus kollégák, intézményvezetők egyaránt. A jelölteket három kategóriába soroltuk:

  • 200 fő, vagy az alatti iskolákban tanító testnevelő
  • 200 fő fölötti iskolában tanító testnevelő
  • 30 év alatti, fiatal testnevelő

A beérkezett jelölteket ezután vármegyénként és kategóriánként 5-5 főre szűkítettük (20x3x5 fő), akikre először vármegyei szinten lehetett szavazni. A vármegyei és budapesti győztesek közül ezt követően az országos szavazáson derül ki, hogy a 3 kategóriában kik az ország kedvenc tesitanárai.

A győztesek díjai:

  • vármegyei nyertesek (20x3 fő): feliratozott póló, továbbá egyenként 25.000 Ft értékű Hervis sportszervásárlási utalvány
  • országos nyertesek (3 fő): feliratozott melegítő, továbbá egyenként 250.000 Ft értékű pihenőutalvány (szallas.hu)

A K&H Bank a Magyar Diáksport Szövetség Aktív iskola programjának stratégiai partnere, a nyertesek díjait a Magyar Diáksport Szövetség biztosítja.